Op zoek naar een houten trap in de regio Vroomshoop?

Machinale Houtbewerking Maneschijn kan bijna elke trap die u zou willen kopen voor u maken. Bekijk op deze pagina onze voorbeelden en vertel ons wat u mooi vindt. Dan gaan wij voor u aan de slag. De trappen van Maneschijn zijn slijtvast en kunnen dus ontelbaar veel voetstappen naar boven en beneden brengen.

Houten trappen voor bedrijven en particulieren

Wilt u een veilige trap kopen die kleine kinderen beschermt tegen vallen? Of misschien zoekt u een slipvrije trap die werknemers een veilig gevoel geeft op hun werkplek? Machinale Houtbewerking Maneschijn maakt trappen op maat voor elke situatie. U kunt uit verschillende onderdelen kiezen en uw trap precies samenstellen, zoals het u uitkomt.

Model van de trap

Een rechte trap, een trap met een kwartslag, een dubbel kwart of een trap met bordes? Welke trap het beste past, hangt af van de functie en de plek.

Soort lak

Blanke lak accentueert de lijnen van het hout. Dekkende lak doet dit ook en deze lak zorgt ervoor dat de trap makkelijk schoon blijft. Met andere soorten, zoals white wash, geeft u de trap een witte kleur, maar houdt u de oorspronkelijke figuren in het hout wel zichtbaar. De trap verven kan uiteraard ook.

Traptreden

Maneschijn werkt zowel met open traptreden op klos als met gesloten traptreden in de boom. Open traptreden geven een ruimtelijker effect, gesloten treden zijn veiliger voor kleine kinderen.

Antislipstrip

Voor in huis is het vaak verstandig om een antislipstrip te kiezen. Bij Maneschijn brengen we rubber of rvs varianten aan.

Houtsoort

Machinale Houtbewerking Maneschijn bouwt met verschillende houtsoorten. Op uw verzoek kan dit volledig FSC® of PEFC-gecertificeerd hout zijn. Gerangschikt van licht naar donker zijn dat: vuren, grenen, esdoorn, essen, eiken, mahonie, meranti, iroko en merbau.

Trapspil

Een rechte trapspil ziet er mooi uit, maar soms is het eleganter om een gedraaide te nemen. De keuze is aan u.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden in hout

Bouwbedrijf Maneschijn BV (Trappen) trappen

Model: open trap
Houtsoort: eiken
Treden: op klos
Balusters: gedraaid

Bouwbedrijf Maneschijn BV (Trappen) trappen

Model: rechte, open trap
Houtsoort: merbau
Treden: op klos
Balusters: model E
Kleur: gespoten

Bouwbedrijf Maneschijn BV (Trappen) trappen

Model: met onderkwart
Houtsoort: iroko
Treden: in de boom
Balusters: model E

Bouwbedrijf Maneschijn BV (Trappen) trappen

Model: met bovenkwart
Houtsoort: essen
Treden: op klos
Balusters: gedraaid

Diverse verdere afgeronde projecten

Diverse projecten

bel Bouwbedrijf Maneschijn BV (Trappen)

Trappen op maat voor elke situatie

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden